Робан Каснабе -французький Шеф-кухар, що працював на кухнях мішленівських ресторанів з 15-ти років. Був соусьє та готував дичину в знаменитому Le Bristol Paris, був провідним кондитером у Passage 53 –найпопулярнішому японському ресторані Парижа, су-шефом у легендарному Lasserre.
Його кухня - поєднання трав, прянощів і ніжних текстур соусів, м'яса та сирів. Саме в мистецтві працювати з дичиною виявляється найвища кухарська майстерність, вважають знамениті французькі Шефи.
Ресторан Citronelle
м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 23
Робан Каснабе - французький Шеф-кухар
Меню «Bon Anniversaire!» - це святкова подорож регіонами Франції, де Шеф ресторану Робан Каснабе готує знакові страви французької кухні, до яких сомельє ресторану підібрав чудові французькі вина.
Ми - єдиний ресторан в Україні, для якого створив Pierre Morlet Champagne відомий винороб Ерік Морлє. Його знання настільки унікальні, що найпрестижніші виноробні Шампані не приймають остаточного рішення щодо смаку вина без його поради. Тому що, саме Ерік — головний «ніс» знаменитих Домів Bollinger, Mumm, Moet, Perrier Jouet.
Ми періодично проводимо унікальні події: особливу вечерю для Goût de France, коли більше 1500 шефів на 5 континентах відзначають свято французької гастрономії, а в листопаді – привозимо знаменитих французьких Шеф-кухарів, володарів зірок Michelin і запрошуємо Вас на еногастрономічну вечерю!!!