кафе
04 грудня
13:00
300 грн
Майстер-клас
Приготування різдвяного печива, знаменитих різдвяних бределів в ельзаських традиціях; для дітей від 9/10 років
Майстер-клас з випічки різдвяного печива для дітей
Організатор
Coquelicot
Вул. Олеся Гончара 50/1

Coquelicot Pâtisserie

Місце проведення
Крістоф Роллер, шеф Coquelicot Кафе у третьому поколінні, Крістоф Роллер народився у невеликому містечку Рейхсгофен, що в Ельзаському регіони Франції.

Усе дитинство він провів серед борошна і дріжджів у майстерні свого діда Жозефа.
Маючи велику тягу до пекарьскої справи, вже в 15 років Крістоф починає свій шлях становлення професійного кондитера та шоколатьє і згодом отримує ступінь Маестро Пекаря-Кондитера.У 25 років Крістоф вирішує розповісти
про свою пристрасть людям і починає подорожувати та вчити майстрів кондітерській справі.
Різноманіття смаків, барв та ароматів з різних куточків світу формують нове бачення Шеф- кондитера і народжують ідею власної пекарні. Мистетцтво Крістофа — розповідати історії, а десертне меню Кокліко — це найяскравіші з них. "Я щодня вдосконалюю свої методи, шліфую їх, шукаю нові ідеї та поєднання смаків. Не існує правил, щоб створити нові текстури та смаки. Моє їдеї ніколи не згасають, і пізніше, вони повертаються до мене у вигляді десертів."
Крістоф Роллер
Про шеф-кухара
ЗАРЕЗЕРВУЙТЕ МІСЦЕ ВЖЕ ЗАРАЗ

Передоплата при бронюванні 150 гривень
+380961847642
Ксенія
Viber / WhatsApp / мобільний

Учасники та розклад